Våra tjänster

På SOH Butiksetablering hjälper vi våra kunder att skräddarsy koncept och design till nyetablering eller ombyggnation av butik, restaurang, hotell, lokal eller annan kommersiell verksamhet. Vi erbjuder projektledning från idé till öppning där vi förverkligar och förvaltar kundens ambition, mål och drömmar.

Butiksutrustning

Vi monterar, bygger, beställer och installerar butiksutrustning inom detaljhandeln och andra kommersiella fastigheter.

Butiksmiljö

Låt oss förbättra och förändra er butiksmiljö. Vi bygger kompletta butiksmiljöer som innefattar interiör och exteriör.

Butiksutveckling

Låt oss på SOH Butiksetablering hjälpa er att optimera och utveckla er butik för ökad försäljning.

Kontakta oss

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill veta mer om våra tjänster och vilka slags projekt vi har utfört.

Söker du något annat?

Tillsammans med vår samlade kompetens inom SOH-gruppen kan vi erbjuda de allra flesta förekommande tjänster inom butiksetablering, ombyggnation och nybyggnation. Läs mer om respektive bolag och deras erbjudande genom att klicka dig vidare här nedan.

ButiksProjektering

ButiksProjekterings fokus ligger på projektledning inför och under en etablering, men vi har även möjlighet att vara med långt tidigare än så – redan i framtagandet av butikskoncept! Att anlita ButiksProjektering gör det möjligt att bedriva sin verksamhet som vanligt under tiden projektet genomförs.

Butiksgruppen

Butiksgruppen representerar butiksentreprenaderna i denna konstellation, där våra fokusområden berör ROT-Projekt, energioptimeringar, fastighetsbesiktningar, CAD-ritningar och byggprojektering. Vi kan genomföra projektet från ax till limpa och har full öppen transparens tillsammans med beställare, drift samt våra kunders kunder.

Butiksfixaren

Vi på Butiksfixaren monterar, samordnar och projektleder ometableringar, nyetableringar och formatomställningar. Vi har gjort över 1000 projekt, våra främsta kunder är butiker inom dagligvaruhandel, detaljhandel och livsstil. Vi är bäst på att ta hand om kundens kund, vi är Familjära, Nytänkande och vi tar ansvar hela vägen.

ButiksSpecialisten

Har ni en idé så kan vi hjälpa er att skapa en säljande varulayout för just din butik. Vi hjälper er med med mallning i ny och ombyggnationer. Nybyggnation, omställning, revidering i stängd eller öppen butik spelar ingen roll då vi är ”ButiksSpecialister”. Sedan 2019 så har ButiksSpecialisten gjort över 300 projekt.