Butiksutrustning

Är ni i behov av montering av butiksutrustning i er butik eller kommersiella fastighet? Med vår långa erfarenhet och breda kompetens är vi ert givna val för monteringen av butiksutrustningen.

Vi monterar, bygger, beställer och installerar inom detaljhandeln och andra kommersiella fastigheter. Vårt nätverk består av högkvalificerade yrkesmän och installatörer, som erbjuder installation av alla dess slag.

SOH Butiksetablering - Din montör av butiksutrustning

Tjänster vi erbjuder

När det kommer till montering av butiksutrustningen och inredningen är det mycket vi kan bistå er med:

  • Bygger, flyttar om, monterar, beställer, Installerar butiksinredning och utrustning
  • Installation av snickerier
  • Hyllor och fristående element
  • Digitala displayer och skyltmaterial
  • Projektledning
  • Samordningsansvar
Butiksutrustning från SOH Butiksetablering

Butiksutrustning från SOH Butiksetablering

Vi installerar butiksutrustning och butiksinredning

Vår styrka är våra duktiga yrkesmän. Våra projektledare och fältteam är specialister på installationer av butiksinredning och utrustning. De känner väl till vad just ni behöver till ert verksamhetsområde och er bransch.

Vi åtar oss stora som små projekt, allt från enstaka butiker till hela butikskedjor. Vi är verksamma i hela Sverige och erbjuder både montering av enklare butiksinredning till mer avancerat montage av utrustning i butiken. Vi utför montagearbeten som förekommer både inom butiksmiljö och offentlig miljö.

SOH Butiksetablering arbetar med inredningsmontage, montering av kylrum/frysrum, butiksutrustning och övrig butiksinredning. Vi erbjuder tjänster som projektledning, samordningsansvar samt åtar oss gärna rollen som totalentreprenör och koordinerar alla leverantörer och yrkesgrupper till en komplett butiksleverans.

Mycket att tänka på?

Vi vet! Hör av dig till oss med dina tankar och funderingar så hjälper vi dig att komma vidare med din etablering eller ombyggnation!

Lång erfarenhet av montering av butiksutrustning

Våra montörer och snickare har lång erfarenhet av problemlösning och kan vid särskilda behov bidra med speciallösningar. Våra medarbetare har den breda kunskapen, erfarenheten och professionalismen för att slutföra ditt projekt med samma omsorg varje gång.

Vårt professionella monteringsteam har lång erfarenhet av olika entreprenader inom livsmedels-branschen, detaljhandeln och den kommersiella fastighetssektorn. Vår prioritet är att leverera högkvalitativa byggupplevelser i varje projekt.

Exempel på butiksutrustning och butiksinredning

Butiksinredningen och butiksutrustningen är en väldigt viktig del, som behöver ge kunderna ett så bra intryck av butiken som möjligt. Ett intryck som de sedan bär med sig och gör att de vill komma tillbaka till just er butik.

I butikerna behöver butiksutrustningen och butiksinredningen smälta ihop bra, fungera rent praktiskt och uppmana till sälj. Det ska vara estetiskt snyggt samtidigt som det uppfyller sin uppgift, är robust och säker samt säljande.

Ert butikskoncept av butiksinteriör och kylar samt frysar ska fungera ihop i en harmoni för att maximera varuexponeringen. Detsamma gäller andra delar, som produkter för skyltning, rullställ, stativ till bageri och frukt & grönt, trådhyllor och brödhyllor. Med all vår kompetens, erfarenhet och stort urval av projekt kring butiksutrustning kan vi erbjuda er en nyckelfärdig butik vid slutförande.

I kassalinjen utför vi montage av kassadisk och utrustning. Ingångszonen ska vara inbjudande och välkomna kunderna på ett bra sätt. Kundkorgar och vagnar ska vara fräscha och smidiga att använda. Oavsett vad ni behöver kan vi hjälpa er att både beställa samt montera butiksutrustningen och butiksinredningen. Välkommen att kontakta oss redan idag för att sätta igång.

Kontakta oss om du vill ha mer information om butiksutrustning

För mer information om montering och beställning av butiksutrustning samt butiksinredning, eller för att anlita oss är ni varmt välkomna att kontakta oss på SOH Butiksetablering.

Pssst! Du vet väl att du kan följa oss på sociala medier för att se våra senaste projekt?

LinkedIn | Instagram | Facebook