Butiksutrustning

Är ni i behov av montering av butiksutrustning i er butik eller kommersiella fastighet? Med vår långa erfarenhet och breda kompetens är vi ert givna val för monteringen av butiksutrustningen.

Vi monterar, bygger, beställer och installerar inom detaljhandeln och andra kommersiella fastigheter. Vårt personal består av högkvalificerade yrkesmän och installatörer, som erbjuder installation av alla dess slag.

SOH Butiksetablering - Din montör av butiksutrustning

Tjänster vi erbjuder

När det kommer till montering av butiksutrustning och butiksinredning är det mycket vi kan bistå er med:

  • Bygger, flyttar om, monterar, beställer, Installerar butiksinredning och butiksutrustning
  • Installation av snickerier
  • Hyllor och fristående element
  • Digitala displayer och skyltmaterial
  • Projektledning
  • Samordningsansvar
Butiksutrustning monterad av SOH Butiksetablering

Butiksutrustning monterad av SOH Butiksetablering

Vi installerar butiksutrustning och butiksinredning

Vår styrka är våra duktiga yrkesmän. Våra projektledare och fältteam är specialister på installationer av butiksinredning och butiksutrustning. De känner väl till vad just ni behöver till ert verksamhetsområde och er bransch.

Vi åtar oss stora som små projekt, allt från enstaka butiker till hela butikskedjor. Vi är verksamma i hela Sverige och erbjuder både montering av enklare butiksinredning till mer avancerat montage av utrustning i butiken. Vi utför montagearbeten som förekommer både inom butiksmiljö och offentlig miljö.

SOH Butiksetablerings bolag arbetar med inredningsmontage, montering av kylrum/frysrum, butiksutrustning och övrig butiksinredning. Vi erbjuder tjänster som projektledning, samordningsansvar samt åtar oss gärna rollen som totalentreprenör och koordinerar alla leverantörer och yrkesgrupper till en komplett butiksleverans.

Mycket att tänka på?

Vi vet! Hör av dig till oss med dina tankar och funderingar så hjälper vi dig att komma vidare med din etablering eller ombyggnation!

Lång erfarenhet av montering av butiksutrustning

Våra montörer och snickare har lång erfarenhet av problemlösning och kan vid särskilda behov bidra med speciallösningar. Våra medarbetare har den breda kunskapen, erfarenheten och professionalismen för att slutföra ditt projekt med samma omsorg varje gång.

Vårt professionella monteringsteam har lång erfarenhet av olika entreprenader inom livsmedels-branschen, detaljhandeln och den kommersiella fastighetssektorn. Vår prioritet är att leverera högkvalitativa byggupplevelser i varje projekt.

Tankar om butiksutrustning och butiksinredning

Butiksinredning och butiksutrustning är ju till för att maximera varuexponeringen och för att ge impulser till köp. En del i vårt erbjudande är just varuexponering och det vi kallar mallning. En riktigt bra varuexponering bygger på att butiksinredning och butiksutrustning är flexibla, ergonomiska, estetiskt tilltalande och lättjobbade. Fråga oss om råd!

Vi som en oberoende aktör har kunnat montera och bygga de flesta förekommande standardsystemen på marknaden. Det har gett oss en expertis om vad som ger de effektivaste lösningarna. Vi har även gjort många pilotprojekt med prototyper till ny konceptinredning. Vi vet vad som funkar!

Ert butikskoncept av butiksinteriör och kylar samt frysar ska fungera ihop i en harmoni för att maximera varuexponeringen. Detsamma gäller andra delar, som produkter för skyltning, rullställ, stativ till bageri och frukt & grönt, trådhyllor och brödhyllor. Med all vår kompetens, erfarenhet och stort urval av projekt kring butiksutrustning kan vi erbjuda er en nyckelfärdig butik vid slutförande.

I kassalinjen utför vi montage av kassadisk och utrustning. Ingångszonen ska vara inbjudande och välkomna kunderna på ett bra sätt. Vi bygger även förbutiken, spelhörnan och självutcheckningszonen. Oavsett vad ni behöver kan vi hjälpa er att både beställa samt montera butiksutrustningen och butiksinredningen. Välkommen att kontakta oss redan idag för att sätta igång.

Kontakta oss för mer information

För mer information om montering och beställning av butiksutrustning samt butiksinredning, eller för att anlita oss är ni varmt välkomna att kontakta oss på SOH Butiksetablering.

Pssst! Du vet väl att du kan följa oss på sociala medier för att se våra senaste projekt?

LinkedIn | Instagram