Butiksmiljö

SOH butiksetablering och dess bolag kan med sin expertis förbättra och förändra er butiksmiljö. Vi bygger kompletta butiksmiljöer som innefattar interiör och exteriör. 

SOH Butiksetablering hjälper er med projektledning och resurser inom bygg, inredningsmontage, installation och varuexponering.

Tillsammans erbjuder våra bolag er hög kvalitet vid leverans och utförande till ett kostnadseffektivt pris.

Vi bygger och utvecklar butiksmiljöer helt anpassade efter våra kunders önskemål. Behöver du hjälp med konceptutveckling och design bistår vi gärna er med det via vårt nätverk av expertis och kompetenser. Har ni en färdig butiksmiljö och redan uppsatta mål? Då är vi den rätta partnern att anlita för att bygga den optimala butikslösningen i er butik!

Mycket att tänka på?

Vi vet! Hör av dig till oss med dina tankar och funderingar så hjälper vi dig att komma vidare med din etablering.

Inspirerande butiksmiljö på Hallarna, Halmstad

Inspirerande butiksmiljö på Hallarna, Halmstad

En levande butiksmiljö i butiker

Att skapa levande och flexibla butiksmiljöer är något vi är riktigt bra på. Vi kan hjälpa er att bygga en flexibel miljö som kan förändras och utvecklas med butiken och ser till kundernas beteende för att skapa trivsamma butiksmiljöer.

När e-handeln tar allt mer marknadsandelar från detaljhandeln och de fysiska butikerna, är det viktigare än någonsin att skapa en miljö som dina kunder vill vistas i och uppmanar till köp. För att maximera kundupplevelsen är det viktigt att ha förståelse för beteende mönster, kommunikation, färg & form, butikslayout, kundvarv och kampanjytor, entrén m.m. 

Något som kännetecknar oss är snabbhet, god kommunikation med våra kunder och att vi arbetar kostnadseffektivt med hög kvalitet på arbetet samt slutresultat. Även vår kreativitet och förmågan att hitta smarta lösningar är något våra kunder har uppskattat. Vår breda kunskap och långa erfarenhet inom branschen, gör oss till den perfekta partnern för er butik.

Butiksmiljöns områden

Butiksmiljön består av två olika områden - Den interiöra och den exteriöra. Dessa områden är lika viktiga var och en för sig som de är tillsammans. Här nedan kan du läsa hur vi ser på möjligheter i dessa områden. Har du några funderingar? Hör av dig till oss så tar vi en dialog om hur vi kan hjälpa till.

Interiöra butiksmiljön

Belysning är en hel vetenskap och rätt belysning är avgörande för kundupplevelsen i butiken. Även om belysningen är en relativt dyr investering lönar det sig i det långa loppet, då synen är det sinnet som konsumenter fångar upp mest information med.

Det vår perceptuella förmåga snappar upp först är färger. Färger har olika effekter på oss och påverkar oss hela tiden både medvetet samt biologiskt. Genom att få lokalens förutsättningar att samverka genom belysning, färg & form, hållbara materialval, inredning och sortiment, kan man skapa unika butikskoncept och kundupplevelser.

För att få kunderna att uppmärksamma och se varorna i butiken är det viktigt att veta vart de rör sig samt vad de tittar på när de är i butiken. Både layout och exponeringar ska vara tydliga för att kunden lätt ska kunna hitta i butiken och göra sina köp. Detta och många andra faktorer bidrar till en bra interiör miljö i butik. Vi har en välutvecklad process för vägledning och konceptutveckling samt implementering.

Exteriöra butiksmiljön

Den exteriöra miljön är viktig för att förstärka varumärket genom byggnadens utformning, yttre gestaltning i form av skyltar, belysning tillgänglighet, och kundkommunikation.

Vi hjälper kunder att ansöka om bygglov och skyltlov, samt ritar upp fasadritning och planritning, situationsplan med berörd yta bland annat redovisning av parkeringsplatser för tillgänglighetsbedömning av sakkunnig.

Det finns många olika aspekter man ska ta hänsyn till när det kommer till den exteriöra miljön. Aspekter som vi är proffs på och kan bistå er med.

Anlita oss på SOH butiksetablering för att få ut det mesta av ert affärsläge.

Kontakta SOH Butiksetablering

Välkommen att kontakta oss om du har frågor kring butiksmiljö, hur vi arbetar eller vill anlita oss. Vi finns här för er på både telefon och mail.

Pssst! Du vet väl att du kan följa oss på sociala medier för att se våra senaste projekt?

LinkedIn | Instagram